Francouzština online

francouzstina online

Francouzština online je mým každodenním chlebem. Dřív to bylo jiné a prakticky všichni studenti chtěli osobní výuku. A vlastně ani mě to jinak nenapadlo. Ale časy se změnily. Dokonce i studenti, kteří osobní výuku měli jsou dnes online. Jde o plnohodnotnou výuku, kde vše probíhá stejně jako v osobním kurzu. Učíme se, konverzujeme, posloucháme, zkrátka vše stejné.

Někteří studenti mají obavu, že budou muset řešit nějaké technické problémy, ale ani to není pravda. Stačí se propojit přes skype, meet anebo jinou platformu a poté již pracujeme s nasdílenou tabulí.

Všichni dnes mají naspěch a učit se jazyky online je opravdu skvělé řešení. Francouzština online je tedy praktické a často i levnější řešení. Navíc jako podporu po celou dobu kurzu ode mě studenti dostávají výstup z každé hodiny. Mohou tak i doma pracovat s materiály, jako je gramatika, cvičení, články a případně i poslech.

Proč to tedy nezkusit? Co vám ještě brání? Možná nechcete chodit sami a raději se učíte v malé skupince. Proč tedy ne? Čas od času vypisuji skupinové kurzy, které jsou pro 4 studenty. Můžete se tedy přihlásit už s někým anebo zkrátka nastoupit a seznámit se až v kurzu. Vždy při vypsání nového kurzu je Shrnuto co už by měl student umět pokud nechce do úplných začátečníků. To je důležité!

Jazyky obecně a tedy i francouzština online dnes již nepředstavuje žádný problém. Do mého kurzu navíc nepotřebujete nic, ani učebnici. Vše dostanete ve formě pdf.

Individuální kurzy trvají v podstatě tak dlouho, jak student potřebuje. Skupinové kurzy jsou vždy omezené počtem týdnů. I tato informace je napsána v rozpisu. Jakmile kurz skončí vypisuji další. Záleží kolik studentů se přihlásí.

Jestli tedy máte zájem o studium sledujte mé stránky apřihlaste se do některého z vypsaných kurzů.