Kurzy francouzštiny

Kurzy francouzštiny

V dnešním světě plném globalizace a mezinárodní komunikace se stává znalost cizích jazyků nejen přínosem pro osobní rozvoj, ale často i nutností pro uplatnění na trhu práce. Francouzština, jazyk lásky a diplomacie, je jedním z nejromantičtějších a zároveň nejpraktičtějších jazyků, které můžete zvládnout. Ať už se chystáte na dovolenou v Provence, připravujete se na mezinárodní konferenci, nebo se prostě chcete naučit něco nového, kurzy francouzštiny pro začátečníky mohou být skvělým startem.

Jazykové kurzy prakticky

Učení se francouzštiny z domova je díky moderním technologiím snadnější než kdykoliv předtím. V online kurzu pracuji se studenty s tabulí, takže vše co se vysvětluje nebo čte je i vidět. A to si často studenti neuvědomují, že online není jen o sluchu, ale i o zraku a také o poslechu, jelikož v hodinách posloucháme i texty a s pokročilými dokonce sledujeme krátká videa, se kterými poté pracujeme.

Výhoda učení se v malé skupince je, že je možná práce ve dvojicích se studentem na stejné jazykové úrovni a navíc postup ostatních neskutečně motivuje. Malé skupinky mi umožňují se i všem věnovat, není to jako ve třídě, kde je třeba 20 studentů. Mé skupinky mají max 4-6 studentů. Na vyšším stupni znalosti je kurz často veden téměř jen ve francouzštině.

Kurzy francouzštiny ve skupině

Pro výuku ve skupinkách se snažím volit co nejvhodnější termíny, tedy často večer, o víkendu, ale občas jsou i skupinky brzy ráno. Každá skupinka má svou vlastní webovou stránku, kde se ukládá pdf z každé hodiny. Student si ji tak můře stáhnout a ještě vypracovat cvičení nebo úkoly, které tam jsou a poslat mi je. Pak je posílám zpět opravené, aby byla zpětná vazba.

Termíny jednotlivých kurzů vypisuji podle časových možností a víc než 4-6 studentů do skupinky nedávám. Pro přihlášení do kurzu je možné buď vyplnit přihlášku, která je ke stažení ZDE: https://studujifrancouzstinu.cz/kurzy-francouzstiny-2/. nebo se můžete přihlásit do emailu, to už nechám na vás. Materiály nepotřebujete žádné, vše dostanete, ale na hodině vám pak řeknu jakou učebnici si můžete koupit pokud budete chtít.