Jazykové kurzy

jazykove kurzy

Mé jazykové kurzy francouzštiny jsou ideální volbou pro každého, kdo chce proniknout do tajů tohoto krásného a melodického jazyka. A hlavně pro toho kdo chce co nejdříve mluvit. Nabízím širokou škálu kurzů pro všechny úrovně pokročilosti, od úplných začátečníků až po velmi pokročilé studenty. Ať už se chcete učit francouzštinu pro osobní rozvoj, pracovní účely, nebo cestování, na studujifrancouzstinu.cz najdete přesně to, co hledáte.

Nabídka kurzů

Kurzy pro začátečníky: Tyto kurzy jsou navrženy tak, aby vás seznámily se základy francouzštiny. Naučíte se základní slovní zásobu, gramatiku a výslovnost, což vám umožní zvládnout jednoduché konverzace a základní komunikační situace.

Pokročilé kurzy: Pokud již máte základy francouzštiny, můžete pokračovat pokročilejšími kurzy, které se zaměřují na rozšíření slovní zásoby, složitější gramatiku a zlepšení konverzačních dovedností. Tyto kurzy vám pomohou dosáhnout plynulosti v jazyce.

Speciální kurzy: Kromě obecných kurzů nabízím také specializované kurzy, jako jsou běžná francouzština, francouzština pro cestování, nebo příprava na jazykové zkoušky jako DELF a DALF. Tyto kurzy jsou ideální pro ty, kteří potřebují francouzštinu pro specifické účely.

A jaký kurz vybrat?

Každý kdo se chce do mého kurzu přihlásit a není začátečník, prochází malým testem na jehož základě si ho zařadím do vhodné úrovně.

Metodika výuky

Mé kurzy na studujifrancouzstinu.cz vedu pouze já. Nedeleguji studenty jiným lektorům, jelikož mám bohaté zkušenosti s výukou francouzštiny a také nabízím veškeré materiály jako jsou i četba nebo krátká videa. Výuka je založena na moderních pedagogických metodách, které kombinují tradiční výukové techniky s multimediálními prvky. Studenti mají k dispozici řadu učebních materiálů, včetně cvičení, audio a video materiálů, které jim pomáhají procvičovat jazykové dovednosti zábavnou a efektivní formou.

Individuální přístup

Kladu důraz na individuální přístup ke každému studentovi. Jsem flexibilní a kurzy přizpůsobuji konkrétním potřebám a cílům jednotlivých studentů a to i časově. Moji studenti mají podporu ale i mimo kurz. To znamená, že mi posílají úkoly a dotazy a jim odpovídám či posílám zpět opravená cvičení. Tento osobní přístup zajišťuje, že každý student získá maximální podporu a motivaci během svého studia.

Online výuka

V dnešní digitální době je velkou výhodou možnost studovat francouzštinu online. Na studujifrancouzstinu.cz nabízím online kurzy, které můžete absolvovat z pohodlí svého domova. To je ideální řešení pro ty, kteří mají nabitý program a potřebují flexibilitu v plánování svých lekcí.

Reference a úspěchy

Mnoho studentů, kteří absolvovali kurzy na studujifrancouzstinu.cz, dosáhlo významných pokroků ve svých jazykových dovednostech. Na stránkách najdete řadu pozitivních referencí a úspěšných příběhů, které svědčí o vysoké kvalitě výuky a spokojenosti studentů.

Pokud hledáte kvalitní a efektivní jazykové kurzy francouzštiny, mé kurzy jsou tou správnou volbou. První hodina je navíc vždy zdarma a až poté se můžete rozhodnout, zda vám můj způsob výuky vyhovuje. NIC neriskujete! Nečekejte a přihlaste se do kurzu ještě dnes a začněte svou cestu k plynulé francouzštině!