Výuka francouzštiny online kurz A2

vyuka francouzstiny online

Výuka francouzštiny A2

Co je úroveň A2?

Úroveň A2, podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky (CEFR), označuje základní uživatele jazyka. Studenti na této úrovni mají již určité základy a jsou schopni porozumět a používat jednoduché fráze a výrazy v každodenních situacích. Mohou komunikovat v jednoduchých úkolech, které vyžadují přímou výměnu informací o známých tématech a činnostech. Úroveň A2 je tedy o rozšíření základních znalostí a zlepšení schopnosti vést konverzaci v jednoduchých, ale reálných situacích.

Výuka francouzštiny v kurzu pro úroveň A2

Pravidelně otevírám kurzy pro malé skupiny pro určité úrovně. Zájem je veliký a někdy je trochu problém přijmout všechny studenty, jelikož skupinky jsou velmi malé, 4-6 studentů.

Výhody online kurzů francouzštiny

Online kurzy francouzštiny nabízejí řadu výhod, které jsou užitečné pro studenty úrovně A2 i další. Mezi hlavní výhody patří:

  1. Flexibilita a přizpůsobitelnost: Online kurzy umožňují studentům učit se v čase, který jim nejlépe vyhovuje. To je ideální pro ty, kteří mají nabitý rozvrh nebo preferují studium v klidu svého domova. Navíc já ve svých kurzech postupuji podle schopností mých studentů.
  2. Široká nabídka materiálů: Mám k dispozici bohatou škálu výukových materiálů, jako jsou videa, audio nahrávky, interaktivní cvičení a texty. Vše je přizpůsobeno dané úrovni. Tato různorodost pomáhá udržet studium zajímavé a dynamické. Podle úrovně i simulujeme různé situace.
  3. Individuální přístup: Můj individuální přístup tkví i v tom, že poskytuji podporu také mimo kurz, což může být obzvlášť užitečné pro studenty, kteří potřebují specifickou podporu nebo mají konkrétní otázky ohledně gramatiky či slovní zásoby.

Co zahrnuje online kurz francouzštiny A2?

Kurzy na úrovni A2 se zaměřuji především na rozvoj a upevnění základních jazykových dovedností. V mých online kurzech můžete očekávat:

  1. Gramatika a slovní zásoba: Kurzy obvykle obsahují lekce věnované základním gramatickým strukturám, jako jsou časy, slovesné konjugace, předložky a přídavná jména. Důraz je kladen na rozšíření slovní zásoby o běžná témata, jako jsou rodina, cestování, jídlo a nakupování.
  2. Konverzace a poslech: Výuka často zahrnuje cvičení zaměřená na poslech a mluvení. To může zahrnovat poslech autentických materiálů, jako jsou rozhovory nebo krátké příběhy, a následné procvičování mluvení prostřednictvím simulovaných konverzací nebo interaktivních cvičení.
  3. Čtení a psaní: Online kurzy obvykle zahrnují čtení jednoduchých textů a psaní krátkých textů. Tato cvičení pomáhají studentům rozvíjet schopnost porozumět psanému textu a vyjadřovat své myšlenky písemně. To je velmi důležité.

Kdy a kde se kurz koná?

Nejbližší KURZ A2 začíná v pátek 30.8.2024 vždy od 20 hodin. Budeme se scházet na skypu. Stačí se přihlásit ZDE a já už vám pak pošlu jen link, přes který se vždy přihlásíte.

Přihlaste se ještě dnes! Budu se na vás těšit. A bientôt 🙂