Francouzština online

francouzstina online

Francouzština online: Jak fungují mé jazykové kurzy online?

Flexibilita a přístupnost

Jednou z největších výhod, které v individuálních jazykových kurzech nabízím je jejich flexibilita. Na rozdíl od skupinových kurzů, které jsou omezeny pevně stanoveným časem, umožňují individuální online kurzy studium kdykoliv a odkudkoliv. To znamená, že si studenti mohou sami zvolit, kdy a kde se budou učit, což je ideální pro ty, kteří mají nabitý pracovní nebo osobní harmonogram. Pokud tedy student nemůže, tak je možné se domluvit na jiný termín pokud to časové možnosti obou stran dovolují.

Široká škála dostupných zdrojů

Další významnou výhodou online studia je přístup k široké škále vzdělávacích materiálů. Studenti mají k dispozici videa, cvičení, online slovníky, no zkrátka vše jako v klasické třídě.

Nižší náklady

Online kurzy často vycházejí levněji než tradiční prezenční kurzy. Ušetříte za cestování, učebnice a další výdaje spojené s fyzickou přítomností na kurzu. Často studenti, kteří začínají prezenčními hodinami posléze studium změní. Zjistí totiž, že francouzština online je úplně na stejné úrovni a čas strávený dojížděním mohou využít třeba ke studiu slovíček.

Jak fungují online jazykové kurzy francouzštiny?

Kurzy s pod mým vedením

Kurzy zahrnují živé lekce, které vedu tak, aby studenti mluvili téměř okamžitě. Pokud jde o skupinovou výuku, tak reaguji na každého studenta střídavě, ale i studenti reagují mezi sebou. Jelikož skupinky nemám větší než 4-6 studentů dá se to krásně zvládnout a nikdo není ochuzen. Tyto mé lekce probíhají prostřednictvím Skypu nebo Google Meet.

Francouzština online + samostudium

Samotné kurzy nestačí. Vedení kurzu může být sebelepší, ale bez domácí přípravy a studia je postup velmi pomalý. Není žádný problém, když mi studenti posílají své úkoly během týdne mimo kurz. Právě naopak, vítám to. Opravuji je a posílám zpět.

Určení své jazykové úrovně

Jestli si nejste jisti svou úrovní francouzštiny mohu vám zaslat pár překladových vět a poté vám doporučit kurz. Dělám to zcela běžně a je to samozřejmě užitečné, protože by byla chyba se zapsat do kurzu příliš pokročilého nebo naopak.

Do individuálních kurzů se můžete zapsat kdykoli. Stačí mi napsat a domluvíme se. Skupinové kurzy otevíráme pravidelně pro různé úrovně. Tady je třeba sledovat mé stránky nebo mi můžete napsat a zeptat se kdy bude otevřen další kurz.

Zapište se a zvládněte konečně francouzštinu. Budu se na vás těšit. A bientôt!