Kurzy francouzštiny

kurzy francouzstiny A1 + A2

Kurzy francouzštiny A1 a A2: Začněte svou cestu k plynulé francouzštině

Francouzština je jazyk, který okouzluje svou melodičností a bohatou historií. Pokud jste se rozhodli naučit se tento krásný jazyk, jste na správném místě! Mé kurzy francouzštiny na úrovních A1 a A2 začínají 30. srpna 2024 a jsou navrženy tak, aby vás provedly základními a pokročilejšími aspekty francouzského jazyka. Ať už jste úplní začátečníci, nebo máte základní znalosti, mé kurzy jsou ideální volbou.

Proč si vybrat mé kurzy francouzštiny?

Francouzština je jedním z nejrozšířenějších jazyků na světě a její znalost vám může otevřít dveře do nových kultur, kariérních příležitostí a osobního růstu. Mé kurzy jsou navrženy tak, aby byly nejen efektivní, ale také zábavné a interaktivní. Každá lekce pečlivě připravuji a poté vám pomohu rychle se zorientovat v základech jazyka a postupně si osvojit složitější gramatické struktury a slovní zásobu.

Výhody studia u mě

  • Zkušenosti s výukou: Mám dlouholeté zkušenosti s výukou francouzštiny. Můj přístup je zaměřen na individuální potřeby každého studenta, což zajišťuje maximální efektivitu výuky.
  • Malé skupiny: Udržuji malé skupiny studentů, aby měl každý dostatek prostoru pro aktivní účast na hodinách. Díky tomu získáte dostatek pozornosti a budete mít příležitost prakticky využít to, co se naučíte.
  • Flexibilita: Nabízím různé termíny a časy kurzů, aby si každý mohl najít vyhovující rozvrh. Kurzy jsou navíc online, což vám umožňuje studovat odkudkoli.

Úroveň A1: První kroky do světa francouzštiny

Kurz na úrovni A1 je určen pro úplné začátečníky. Pokud jste nikdy předtím francouzsky nemluvili nebo máte jen minimální znalosti, tento kurz vám poskytne pevný základ, na kterém budete moci stavět.

Co se naučíte na úrovni A1?

  • Základy výslovnosti: Naučíte se správně vyslovovat francouzské hlásky a osvojíte si základní pravidla intonace a akcentace.
  • Základní slovní zásobu: Naučíte se klíčová slova a fráze, které vám umožní komunikovat v každodenních situacích, jako je představování, objednávání jídla, nakupování a dotazování na cestu.
  • Základní gramatika: Osvojíte si základní gramatické struktury, včetně časování sloves v přítomném čase, základních přídavných jmen a jejich shody s podstatnými jmény.
  • Poslech a porozumění: Naučíte se rozumět jednoduchým větám a otázkám, které se často používají v běžné konverzaci.
  • Základní písemný projev: Budete schopni napsat jednoduché věty a krátké texty, jako například pohlednice nebo krátké e-maily.

Jak probíhají lekce na úrovni A1?

Každá lekce je strukturována tak, aby vás postupně vedla od základních informací k složitějším tématům. Na začátku kurzu se seznámíte s nejzákladnějšími aspekty jazyka, jako je abeceda, výslovnost a základní slovní zásoba. Postupně přejdete k tvorbě jednoduchých vět a k základní konverzaci.

Během kurzu budete mít spoustu příležitostí k procvičování toho, co jste se naučili, prostřednictvím různých aktivit, jako jsou role-playing, konverzační cvičení a interaktivní hry. Vždy se snažím vytvořit přátelskou a podporující atmosféru, ve které se budete cítit pohodlně a sebevědomě.

Úroveň A2: Pokračujte ve své jazykové cestě

Kurz na úrovni A2 je určen pro ty, kteří již mají základní znalosti francouzštiny a chtějí si je dále rozšířit a prohloubit. Tento kurz vás posune na další úroveň, kde budete schopni plynuleji komunikovat a rozumět složitějším textům a konverzacím.

Co se naučíte na úrovni A2?

  • Rozšíření slovní zásoby: Naučíte se nové výrazy a fráze, které vám umožní diskutovat o různých tématech, jako jsou záliby, práce, cestování a každodenní aktivity.
  • Pokročilejší gramatika: Osvojíte si složitější gramatické struktury, jako je časování sloves v minulém a budoucím čase, používání zájmen, spojek a dalších jazykových prostředků.
  • Poslech a porozumění: Naučíte se rozumět složitějším textům a konverzacím, které se mohou týkat běžných situací nebo témat, která vás zajímají.
  • Konverzace: Budete schopni vést delší a plynulejší konverzace na různá témata, vyjadřovat své názory a diskutovat s ostatními.
  • Písemný projev: Naučíte se psát delší texty, jako jsou osobní dopisy, e-maily nebo krátké slohové práce na jednoduchá témata.

Jak probíhají lekce na úrovni A2?

Na úrovni A2 se zaměřujeme na zdokonalení vašich dovedností a na praktické použití jazyka v různých situacích. Během lekcí budete mít možnost pracovat na různých projektech, diskutovat o aktuálních tématech a zlepšovat své jazykové dovednosti prostřednictvím interaktivních cvičení.

Vždy poskytuji individuální zpětnou vazbu a pomáhám vám identifikovat oblasti, na kterých potřebujete zapracovat. Díky tomu budete moci rychleji pokročit a dosáhnout svých cílů ve studiu francouzštiny.

Jak se přihlásit?

Přihlásit se do našich kurzů je velmi jednoduché. Stačí navštívit naše webové stránky studujifrancouzstinu.cz a vyplnit přihláškový formulář. Pokud máte jakékoli dotazy, neváhejte mne kontaktovat. Má zákaznická podpora je vám k dispozici a ráda vám pomohu s výběrem kurzu, který nejlépe odpovídá vašim potřebám a časovým možnostem.

Cena a platební podmínky

Cena kurzů je stanovena podle délky a intenzity kurzu. Nyní otevírám kurzy, které mají 10 h (60 minutových). Cena za těchto 10 hodin kurzu je 3 500,- . Kurz musí být zaplacen před zahájením kurzu.

Studijní materiály

V ceně kurzu jsou zahrnuty všechny studijní materiály, které budete potřebovat. Jedná se o učebnici, doplňková cvičení, případně četba, audia i poslechy, které vám usnadní studium.

Připravte se na svou jazykovou cestu

Nyní, když jste se seznámili s mými kurzy francouzštiny na úrovních A1 a A2, je čas udělat první krok na své jazykové cestě. Bez ohledu na to, zda se chcete naučit francouzsky pro práci, cestování nebo prostě z lásky k jazyku, mé kurzy vám poskytnou pevný základ a dovednosti, které budete potřebovat k úspěchu.

Připojte se k nám 30. srpna 2024 a začněte svou cestu k plynulé francouzštině s námi. Těším se na vás!