Francouzština online

francouzstina online

Moje denní práce spočívá v učení francouzštiny online. Dříve bylo běžné, že studenti upřednostňovali individuální výuku. Nikdy bych si nepomyslel, že by se to mohlo změnit. Avšak časy se proměnily. Dokonce i ti, kteří měli individuální výuku, nyní volí online formu výuky. Ta je stejně efektivní jako tradiční kurz v kanceláři. Během výuky se učíme, konverzujeme, posloucháme a vše probíhá hladce.

Někteří studenti se obávají technických problémů, ale ve skutečnosti není důvod k obavám. Stačí se připojit přes různé online platformy jako Skype nebo Meet a poté můžeme společně pracovat s virtuální tabulí.

Dnešní doba je hektická a online výuka jazyků je skvělým řešením. Francouzština online je praktická a často i cenově dostupnější volbou. Kromě toho studenti obdrží po každé hodině materiály, jako je gramatika, cvičení, články a poslech, které mohou využít doma.

Proč nevyzkoušet online výuku? Co vás zdržuje? Možná preferujete učení v malé skupině než individuální výuku. V takovém případě se můžete připojit ke skupinovým kurzům, které jsou určeny pro 4 studenty. Můžete se přihlásit sami nebo se přidat až na začátku kurzu. Při vypsání nového kurzu je vždy uvedeno, jaké znalosti by studenti měli mít, aby se mohli zapojit.

Jazyková výuka, včetně francouzštiny online, již není žádným problémem. K účasti na kurzu nepotřebujete žádné speciální materiály, vše dostanete ve formě PDF.

Individuální kurzy trvají tak dlouho, jak je potřeba, zatímco skupinové kurzy mají pevně stanovenou délku. Informace o délce kurzu je vždy uvedena v popisu kurzu. Jakmile skupinový kurz skončí, bude vypsán další podle zájmu studentů.

Pokud máte zájem o studium, sledujte mé webové stránky a přihlaste se na jeden z nabízených kurzů.