Jazyky online

jazyky online

Jazyky online a jaké jsou výhody?

Výhod je poměrně mnoho a tak se na ně podíváme, d’accord?

I kdyby jste dojížděli na kurz jazyka pouhých 30 minut, cesta tam a zpět vám zabere hodinu. Hodina už můžete ušetřit tím pádem a věnovat se něčemu jinému. Můžete jít na procházku se psem, uvařit večeři anebo se prostě naučit slovíčka. Hodina není úplně málo a to tedy za předpokladu, že jedna cesta zabere zmíněných 30 minut. Často se ušetří i víc.

Jazyky online můžete studovat odkudkoli. Třeba i z dovolené. Říkáte si, že proč o dovolené? Já mám například nemálo studentů, kteří si svůj online kurz francouzštiny nenechají ujít právě ani na dovolené. Nebo na služební cestě. To je na tom úžasné.

Jazyky online nebo prezenčně?

Studium jazyků online je naprosto srovnatelné s prezenční výukou. Nedovedu si představit, že bych o hodinách nepoužila tužku, nebo tedy myš. Prostě stále píšu. Francouzština je trochu zrádná svými koncovkami a chvíli trvá než si to sedne. Spousta koncovek není zkrátka slyšet. A proto píšeme. Ano, píšeme, píší i studenti. A vše spolu rozebíráme na tabuli, kterou všichni vidíme. Zkrátka stejně jako kdybychom seděli u stolu.

Jazyky online a flexibilita

Ne vždy může mít student hodinu ve stejný čas a den. Online výuka je flexibilní. Svým studentům nabízím i náhrady. Pokud se student omluví, že na hodinu nedojde, hodinu si nahradíme, aby ji neplatil naprázdno. Tím, že se nikam nepřesouvám si to mohu dovolit. Online výuka jazyků je v mnohém flexibilnější.

Motivace a disciplína

Jak si během online výuky udržet motivaci a disciplínu? Přeci úplně stejně jako u prezenčních hodin. Motivaci vám online prostředí nevezme, ta buď je nebo není. A disciplína? Přeci nechcete platit hodiny, které neproběhnou. Přeci nechcete chodit na hodiny francouzštiny aniž by jste se doma naučili slovíčka další věci a v hodině pak nemohli postupovat. Ani jedno u svých studentů moc neznám. Možná mám štěstí, ale spíš je to prostě v nich. Oni to totiž chtějí dát a to je pak skvělá spolupráce.

jazyky online
Studujte online a šetřete svůj čas!