Kurz francouzštiny A2

kurz francouzstiny A2

Kurz francouzštiny A2: Připravte se na nové dobrodružství s francouzštinou!

Francouzština je jazykem lásky, umění a kultury, a zároveň jedním z nejdůležitějších světových jazyků. Pokud již ovládáte základy francouzštiny a chcete své znalosti posunout na vyšší úroveň, kurz francouzštiny A2 je pro vás ideální volbou. Tento kurz je určen pro studenty, kteří mají základní znalosti jazyka a chtějí se zdokonalit v gramatice, slovní zásobě a schopnosti komunikovat v běžných situacích. Kurzy francouzštiny A2 zahajuji 30. srpna 2024 a nabízím jedinečnou příležitost, jak se ponořit do světa francouzského jazyka a kultury.

Proč si vybrat kurz francouzštiny A2?

Zlepšení jazykových dovedností

Kurz francouzštiny A2 je navržen tak, aby vám pomohl rozvinout vaše dovednosti ve čtení, psaní, poslechu a mluvení. Na této úrovni se již nejedná jen o základní fráze a jednoduché věty, ale budete schopni diskutovat o každodenních tématech, vyjádřit své názory a porozumět lehce složitějším textům. Díky tomuto kurzu budete schopni sebevědoměji komunikovat v různých situacích, ať už při cestování, práci, nebo při běžných společenských interakcích.

Ucelený program učení

Kurz francouzštiny A2 nabízí ucelený program, který pokrývá všechny důležité aspekty jazyka. Věnujeme se gramatice, výslovnosti, slovní zásobě a později také kultuře francouzsky mluvících zemí. Program je navržen tak, aby byl praktický a užitečný, což znamená, že se naučíte nejen teoretické znalosti, ale i praktické dovednosti, které můžete ihned využít v praxi.

Podpora mimo kurz

Jedním z nejdůležitějších aspektů úspěšného studia je kvalitní podpora lektora. Mé kurzy vedu tak, že moji studenti ví, že mi kdykoli mohou zaslat dotaz či úkol a jim odpovím nebo pošlu zpět úkol opravený. Jsem schopna přizpůsobit výuku individuálním potřebám každého studenta a poskytnout jim potřebnou podporu a motivaci k dalšímu pokroku. I to je důvod proč jsou mé skupinky malé.

Co můžete očekávat od kurzu francouzštiny A2?

Rozšíření slovní zásoby

Na úrovni A2 se zaměřujeme na rozšíření slovní zásoby, která vám umožní vyjádřit se v širším spektru situací. Naučíte se nová slova a fráze, které vám pomohou hovořit o tématech jako je práce, volný čas, cestování, zdraví a mnoho dalšího. Nová slovní zásoba vám také umožní lépe rozumět francouzským textům a rozhovorům.

Zlepšení gramatiky

Gramatika je nedílnou součástí každého jazyka a v kurzu A2 se zaměřujeme na upevnění a rozšíření vašich znalostí v této oblasti. Naučíte se používat složitější gramatické struktury, jako jsou podmínkové věty, nepravidelná slovesa nebo spojky. Tímto způsobem budete schopni tvořit složitější věty a vyjádřit se přesněji a jasněji.

Cvičení poslechu a výslovnosti

Poslech a výslovnost jsou klíčové dovednosti při studiu cizího jazyka. V rámci kurzu francouzštiny A2 se zaměřujeme na cvičení poslechu, které vám pomůže lépe rozumět mluvené francouzštině. Zároveň se budeme věnovat výslovnosti, abyste si osvojili správný přízvuk a intonaci. Díky tomu budete schopni nejen lépe rozumět, ale i jasně a srozumitelně komunikovat.

Komunikace v reálných situacích

Kurz A2 klade důraz na praktickou komunikaci. Budete se učit, jak používat francouzštinu v reálných situacích, jako je například objednávání v restauraci, orientace ve městě, komunikace s rodilými mluvčími nebo řešení různých problémů při cestování. Díky tomu získáte sebevědomí, které vám umožní bez obav používat francouzštinu v každodenním životě.

Jaké jsou výhody kurzu francouzštiny A2?

Flexibilita a přístupnost

Kurz francouzštiny A2, který začíná 30. srpna 2024, je navržen tak, aby byl co nejpřístupnější a nejflexibilnější pro všechny studenty. Nabízím širokou škálu termínů a možností, včetně večerních a víkendových kurzů, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe vyhovuje vašemu rozvrhu. Navíc nabízíme možnost online výuky, což vám umožní studovat francouzštinu z pohodlí vašeho domova, ať už jste kdekoli.

Termíny pro skupiny jsou dané, ale individuální hodiny jsou flexibilně domluvené.

Malé skupiny pro efektivní výuku

Abych zajistila individuální přístup ke každému studentovi, kurzy jsou, jak jsem již zmínila, organizovány v malých skupinách 4 – 6 studentů. Tento formát mi umožňuje věnovat více času a pozornosti jednotlivým studentům, což vede k efektivnějšímu učení a rychlejšímu pokroku. V malých skupinách se také lépe pracuje na konverzaci a interakci mezi studenty, což je klíčové pro rozvoj jazykových dovedností.

Příležitosti pro kulturní obohacení

Francouzština není jen jazyk, ale i brána k bohaté a fascinující kultuře. V rámci kurzu A2 se budete mít možnost seznámit s francouzskou literaturou, hudbou, filmem a dalšími kulturními aspekty.

Přátelské a podpůrné prostředí

Věřím, že učení by mělo být zábavné a motivující. Proto se snažím vytvářet přátelské a podpůrné prostředí, kde se každý student cítí pohodlně a je motivován k dosažení svých cílů. A kromě přátelské atmosféry jsem vždy ochotná pomoci vám s jakýmikoli otázkami či problémy, které se mohou objevit během studia.

Jak se přihlásit do kurzu francouzštiny A2?

Krok za krokem

Pokud vás zaujal můj kurz francouzštiny A2 a chcete se přihlásit, postup je velmi jednoduchý. Navštivte mou webovou stránku studujifrancouzstinu.cz a vyplňte přihláškový formulář. Po odeslání formuláře vás budu co nejdříve kontaktovat s podrobnostmi o kurzu, včetně harmonogramu a dalších informací.

Platba a ceny

Cena kurzu francouzštiny A2 je 3 500,- za 10h výuky. Každá hodina má plných 60 minut.

Začněte studovat již dnes!

Nečekejte a přihlaste se do kurzu francouzštiny A2 ještě dnes! Zahájení kurzu se blíží, a to již 30. srpna 2024. Těším se na vás a jsem připravena vám pomoci dosáhnout vašich jazykových cílů. Nezáleží na tom, zda se učíte francouzštinu pro práci, cestování nebo jen pro radost, s mým kurzem získáte pevné základy a sebevědomí pro další pokrok.

Kurz francouzštiny A2 je ideální příležitostí, jak rozšířit své jazykové dovednosti a prohloubit své znalosti francouzštiny. S uceleným programem a přátelským přístupem se stanete sebevědomým uživatelem francouzštiny, připraveným čelit novým výzvám. Přihlaste se ještě dnes a otevřete si dveře do světa francouzštiny a francouzské kultury!