Online kurz francouzštiny A1

online kurz francouzstiny A1

Online kurz francouzštiny A1: Lekce pro začátečníky

Pokud se chystáte začít s francouzštinou, tento online kurz na úrovni A1 je určen právě pro vás. Jde o ideální příležitost, jak se naučit základy tohoto krásného jazyka pohodlně z domova. Kurz se zaměřuje na začátečníky a bude vás provázet prvními kroky v učení francouzštiny. S využitím interaktivních metod výuky a mou podporou budete mít všechny potřebné nástroje pro úspěšný start.

Kdy a kde se kurz koná?

Začínáme v pátek 30.8.2024 v 19 hodin a všechny lekce budou probíhat online. To znamená, že se můžete připojit odkudkoli, kde máte přístup k internetu. Kurzy jsou ideální pro ty, kteří mají rušný rozvrh a nemohou si dovolit pravidelné dojíždění na místo výuky.

Jak se připojit k online kurzu?

Před začátkem kurzu obdržíte e-mailem přístupové údaje k online platformě, kde budou lekce probíhat. Stačí, když se připojíte k internetu a budete mít připravený počítač, tablet nebo chytrý telefon. Nemusíte instalovat žádný speciální software, vše je připraveno k okamžitému použití. Pracuje se přes skype.

Co se v kurzu naučíte?

Kurz je strukturován tak, aby postupně pokryl všechny základní oblasti jazyka. Od základní gramatiky až po rozšiřování slovní zásoby a základní konverzační fráze.

Lekce 1: Základy francouzské výslovnosti a abecedy

První lekce se zaměřuje na základní aspekty francouzské výslovnosti. Naučíte se, jak vyslovovat jednotlivé hlásky, jak se vyslovuje francouzská abeceda a jak se čtou základní slova. Tato lekce je velmi důležitá, protože správná výslovnost je základem pro úspěšné zvládnutí jazyka.

Lekce 2: Pozdravy a představování

Ve druhé lekci se naučíte základní pozdravy a fráze pro představování. Jak se říká „Dobrý den“, „Na shledanou“, nebo „Jmenuji se“? Naučíte se, jak správně používat tyto fráze v různých situacích a jak reagovat na pozdravy od ostatních. Ale budete už i časovat slovesa.

Lekce 3: Základní gramatika – Časování sloves v přítomném čase

Gramatika je nedílnou součástí každého jazyka, a proto se jí budeme věnovat od začátku. Třetí lekce se zaměří na časování základních sloves v přítomném čase. Naučíte se, jak správně časovat slovesa jako „být“ (être) a „mít“ (avoir), která jsou v každodenní francouzštině nepostradatelná.

Lekce 4: Čísla a číslovky

Ve čtvrté lekci se naučíte základní číslovky od 0 do 100. Čísla jsou klíčová pro mnoho situací, ať už jde o udávání času, počítání peněz, nebo například říkání vašeho věku. Po této lekci budete schopni rozumět a správně používat základní francouzské číslovky.

Lekce 5: Denní rutina a jednoduché věty

V této lekci se zaměříme na slovní zásobu související s denními aktivitami a naučíme se vytvářet jednoduché věty. Jak popsat svůj den ve francouzštině? Jak říct, že vstáváte v 7 hodin ráno a snídáte kávu? Po této lekci budete schopni popsat svou denní rutinu ve francouzštině.

Tento program je ovšem jen kostrou a ne vždy se dá plně dodržet. Dbám totiž na to, aby kurz běžel podle schopností mých studentů.

Proč se přihlásit na tento kurz?

Možná se ptáte, proč byste si měli vybrat právě tento online kurz francouzštiny pro začátečníky. Níže uvádíme několik důvodů, proč je tento kurz pro vás ideální volbou.

Mám bohaté zkušenosti s vedením mnoha kurzů

Díky mému vedení budete mít jistotu, že získáváte kvalitní a efektivní výuku. Navíc jsem připravena odpovědět na vaše otázky a pomoci vám s případnými problémy. A to nejen v hodině, takto pracuji i mimo kurz.

Flexibilita a pohodlí

Díky online formě kurzu se můžete učit odkudkoli a kdykoli. Nemusíte se starat o dojíždění ani o pevné rozvrhy. Ušetříte tak čas i peníze. Ušetřený čas pak můžete využít například pro učení nových slovíček nebo vypracování textu nebo úkolu.

Interaktivní výuka

Kurz je navržen tak, aby byl co nejvíce interaktivní. Budete mít možnost se zapojit do diskuzí, plnit úkoly, a dokonce si procvičit konverzaci s ostatními účastníky. Interaktivní prostředí vám pomůže lépe si osvojit učivo a udržet si motivaci k učení. Učíte se i z chyb ostatních studentů.

Možnost konzultací a individuálního přístupu

Pokud byste potřebovali individuální přístup nebo měli specifické otázky, nabízím vždy možnost konzultací v domluvený čas. Můžete si domluvit čas na individuální lekci nebo si nechat vysvětlit těžší gramatické jevy. Můj kurz je navržen tak, aby vyhovoval potřebám všech studentů, ať už jsou jakékoli, a aby se studenti posouvali. Je úžasné vidět jak se studenti lepší a dělají pokrok.

Jak se přihlásit?

Přihlášení na kurz je jednoduché a rychlé. Stačí navštívit mé stránky studujifrancouzstinu.cz, kde najdete pdf formulář na registraci. Vyberte si kurz, zadejte své údaje a zaplaťte kurzovné. Po úspěšné registraci obdržíte e-mail s potvrzením a dalšími pokyny k připojení na lekce. Pokud budete mít problém s pdf formulářem, ať už s jeho stažením nebo prostě, že nevíte jak na to, stačí mi napsat na studujifrancouzstinu@gmail.com se žádostí o radu a já vám s tím pomohu.

Cena a platba

Cena kurzu je stanovena tak, aby byla dostupná pro co nejširší veřejnost. Platba je na účet. Po obdržení platby obdržíte fakturu v co nejkratším možném čase. Pokud máte jakékoli otázky ohledně plateb, můžete se na mne obrátit: studujifrancouzstinu@gmail.com. Kurz trvá 10 hodin (30.8 – 1.11.2024), hodiny jsou 60 minutové. Každý pátek večer. Cena kurzovného je 3 500,-.

Online kurz francouzštiny na úrovni A1 je skvělou příležitostí, jak se seznámit s tímto krásným jazykem. Začínáme již v pátek 30.8.2024 v 19 hodin. Neváhejte a přihlaste se co nejdříve, abyste si zajistili místo. Naučíte se základy francouzštiny, zlepšíte si své jazykové dovednosti a otevřete si dveře k novým možnostem – ať už v práci, cestování, nebo při poznávání nové kultury.

Neváhejte, připojte se k nám a objevte kouzlo francouzštiny ještě dnes!