Francouzština pro začátečníky A1

francouzstina pro zacatecniky A1_studujifrancouzstinu.cz

Francouzština pro začátečníky A1. Francouzština je jedním z nejkrásnějších a nejvíce melodických jazyků na světě. Je to jazyk diplomacie, umění, kultury a mezinárodního obchodu. Pokud jste začátečník a přemýšlíte o tom, jak nejlépe začít, jsi na správném místě. Díky online výuce můžeš začít s francouzštinou pohodlně z domova, ať už jsi kdekoliv. Navíc již brzy otevírám nové skupinové kurzy pro 4 studenty na úrovních A1 – B1, kde můžete rozvíjet své jazykové dovednosti spolu s ostatními.

Jak probíhá výuka francouzštiny pro začátečníky?

Výuku přizpůsobuji jak jednotlivcům, tak menším skupinám, a probíhá online. Díky tomuto přístupu se můžete učit v pohodlí svého domova nebo odkudkoliv, kde máš přístup k internetu. Francouzštinu pro začátečníky A1 vedu tak, aby studenti od prvního okamžiku mluvili francouzsky. Kladu důraz na aktivní používání jazyka, což znamená, že se od první lekce zaměříme na praktickou komunikaci.

Individuální přístup

Jako individuální student si můžeš vybrat svůj vlastní rytmus učení. Výuku přizpůsobím vašim potřebám a cílům, což znamená, že se zaměříme na oblasti, které jsou pro vás nejdůležitější. Nezáleží na tom, zda chcete zvládnout základní fráze pro cestování nebo se připravit na zkoušky. Náš cíl je vždy stejný: efektivní a zábavná výuka francouzštiny.

Skupinové kurzy pro začátečníky

Pokud dáváte přednost učení ve skupině, nabízí se možnost připojit se k našim skupinovým kurzům. Již brzy budu otevírat nové skupinové kurzy pro 4 studenty na úrovních A1 – B1. Skupinová výuka má své výhody – studenti mohou sdílet své zkušenosti, motivovat se navzájem a zároveň se učit komunikovat ve francouzštině s ostatními. Francouzština pro začátečníky je označena úrovní A1.

Proč zvolit online francouzština pro začátečníky A1?

Online výuka má mnoho výhod. Nejenže šetří čas a peníze na dojíždění, ale také ti umožňuje flexibilně plánovat své lekce podle svých časových možností. Učím studenty všech úrovní – od úplných začátečníků po pokročilé, a to jak individuálně, tak ve skupinách. Pro nové studenty nabízím rozřazovací test, který ti pomůže najít tu správnou úroveň kurzu.

Výhody online výuky

  1. Flexibilita – nemusíš opouštět svůj domov, stačí ti počítač nebo telefon a připojení k internetu.
  2. Individuální přístup – přizpůsobím výuku tvým cílům a tempu.
  3. Možnost opakování – všechny materiály jsou k dispozici online, můžeš se k nim vracet kdykoliv potřebuješ.
  4. Šetření času – výuka probíhá efektivně a přizpůsobí se tvým časovým možnostem.

Pokud si stále nejste jistí, zda je online výuka pro vás, můžete si vyzkoušet zkušební lekci. Získáte představu o tom, jak lekce probíhají, a uvidíte, jak vám bude tento formát vyhovovat.

Nové kurzy francouzštiny pro začátečníky A1

Jak jsem již zmínila, otevírám nové skupinové kurzy pro 4 studenty. Tyto kurzy otevírám pro začátečníky, mírně pokročilé i pokročilé na úrovních A1 – B1. Skupinová výuka je ideální pro ty, kteří se chtějí učit v malém kolektivu a vzájemně se motivovat. Spolu se svými spolustudenty budete pracovat na praktických cvičeních, hravých konverzacích a budete se připravovat na skutečné situace, ve kterých francouzštinu použiješ.

Výhody skupinových kurzů

  1. Společná motivace – když se učíte s ostatními, můžeš se vzájemně podporovat a učit se jeden od druhého.
  2. Přirozená komunikace – v malých skupinách se zaměřujeme na praktické konverzace, které vám pomohou získat sebevědomí.
  3. Zábavná atmosféra – skupinové lekce jsou dynamické a zábavné, což pomáhá udržet pozornost a zlepšovat se rychleji.

Při učení se francouzštiny je důležité, aby ses cítil pohodlně a motivovaně. Proto je mým cílem vytvořit příjemné a podporující prostředí, kde se můžete učit bez stresu a s radostí.

Co očekávat v kurzech francouzštiny pro začátečníky?

V kurzech francouzštiny pro začátečníky se zaměřujeme na základy, které ti pomohou porozumět a komunikovat v běžných situacích. V kurzu se věnuji gramatice, výslovnosti, slovní zásobě a především praktickému používání jazyka. Nejdůležitější je začít mluvit co nejdříve. Nezáleží na tom, zda uděláte chybu, důležité je, že si osvojujete jazyk a zlepšujete se s každou lekcí.

Obsah lekcí francouzštiny pro začátečníky A1

  1. Základy gramatiky – naučíte se základní gramatické struktury, které vám umožní tvořit jednoduché věty.
  2. Výslovnost – Pracovat na správné výslovnosti, abys zněl co nejvíce jako rodilý mluvčí.
  3. Slovní zásoba – Osvojujeme si základní slovní zásobu.
  4. Konverzace – Věnujeme se praktické konverzaci, abyste získali sebevědomí při mluvení.

Kurzy jsou navržené tak, aby byly zábavné a interaktivní. Každá lekce je doplněna o praktická cvičení, která vám pomohou aplikovat naučené dovednosti do reálného života. Všechny materiály posílám ve formě pdf, které si můžete kdykoliv stáhnout a zopakovat si je podle potřeby.

Jak se přihlásit?

Pokud vás mé kurzy francouzštiny pro začátečníky zaujaly, neváhejte se přihlásit na mých stránkách. Nabízím různé varianty kurzů – od individuálních až po skupinové. Připravuji také nové skupinové kurzy pro začátečníky a mírně pokročilé na úrovních A1 – B1, do kterých se můžete brzy připojit.

Pro více informací a pro přihlášení navštivte můj web: Studuj francouzštinu.

Nečekejte a začněte svou cestu za francouzštinou ještě dnes!